torstai 13. marraskuuta 2014

Sisustusniksit

   
Arvon lukijat ja satunnaiset vierailijat. Kuten olette huomanneet on Pirjola teille vielä täysin tutkimaton tie.
Minulla oli tästä huolimatta ilo ja kunnia osallistua nettirautakauppa www.taloon.com :in blogikilpailuun www.sisustusniksit.fi

Sisustusniksissä haluan esitellä teille 65 vuotta vanhan talomme keskimmäisen wc:n remontin lopputuloksen. Remontti toteutettiin jo hetki sitten.
Remontin alkaessa revittiin vessasta irti kaikki mikä lähti. Vanhan wc:n sisustus oli muotoutunut 1970-1990 lukujen havinassa. Valitettavasti tästä kaunistuksesta ei puhdasta saanut enään tekemälläkään.Pieni pilkahdus trendikästä vihreää tekee vessasta kivemman paikan viettää aikaa ja kauniit omaa silmää miellyttävät esineet tekevät WC:stä osan kotia.
Seiniin valittiin peruslaattaa tiililadonnalla. En ollut tätä laatoitusta vielä paljoa nähnyt remonttia suunnitellessa ja oli aika voittajafiilis kun keksin oman jutun... ;) Yhtäkaikki, tykkään tyylistä hulluna nyt enemmän nähtynäkin.


Purkuhommissa näimme vilahduksen muurista joka oli saatava näkyviin. Päällä oleva laasti lähti
helpolla naputtelulla. Hioin rahinalla ylimääräiset vex, mutta ei liikaa. Vanhan muurin saumat
tippuivat kuitenkin oma-aloitteisesti lattialle jos muksut ovia paiskoivat. Ratkaisu tähän löydettiin Solmasterin EP 10 - tuotteesta. Tuotteen luvattiin kellastuvan vähemmän kuin esim. venelakan.


Allaskalusteen taiteili ystävättäreni toiveiden ja wc:n mittojen mukaan. Svedbergin sama pesuallasmalli löytyi myös kalusteen mallikuvasta. Allaskaluste on kokonaisuudessaan puuta. Laudat saa rakoilla vuosien saatossa ihan rauhassa. Pesuallashana on Taloon.com:in valikoimasta löytyvä Gustavsbergin Nautic. Ja pönttö "sävy sävyyn"
Aivan mahtavan upeista ja tilaan sopivan kokoisista kalusteista (lue: tarpeeksi säilytystilaa) johtuen säilytämme avohyllyllä vain kaikkea vähän nätimpää. Esimerkiksi hiustenhoitotuotteiden valtavasta valikoimasta löydät varmasti sekä hiuksillesi että sisustukseesi sopivat purkit. 


Pidän erityisesti siitä että kiinteidenkalusteiden ympärille jää ilmaa. Vasemmalla puolella säilytämme paperit ja oikealla puolella on pikkuväen pyyhekoukut.

Vessaremontin valmistuessa unelmat luonnollisesti siirtyivät seuraaviin projekteihin.
Olen jo tilannut taloon.com:sta marras-joulukuussa valmistuvaan eteiseen aivan upean Sandbergin
Collette tapetin. Ja lapsiperheen eteis-elämää helpottaisi kovasti Elfan hyllyjärjestelmä. Voisin näyttää teille vaikka kuinka pitkän rautakaupan ostoslistan ( käpy , Idon suihkukaappi jnejne). Keskityn nyt kuitenkin lähitulevaisuuteen. Eteinen ja työhuone. Valmista ennen pukin tuloa!?!?

Mutta pidemmittä puheitta. Jos pidät stailistani voit käydä äänestämässä blogiani ja tutustumassa muiden Bloggareiden sisustusnikseihin.
Äänestäneistä joku on kohta akkuruuvinvääntimen onnellinen omistaja!


.anna.


4 kommenttia:

 1. Tiiliseinä on aivan mahtava :)

  VastaaPoista
 2. Niin on! Suuri kiitos tämän blogin ensimmäiselle kommentoijalle! Kyllä lämmitti :)

  VastaaPoista
 3. Mitäs mitäs... et ole mitään kertonut tämmöisestä kivasta Pirjolasta. Lisääpäs vielä se lukijat-kikkare johonkin, niin päästään liittymään lukijoiksi :)
  Tottakai äänestän! Tutun näköistä laattaseinää ja muutenkin niin "mun näköistä" - ihanaa!!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mitäs! Erittäin mahtavaa että täällä pyörii ihanaisia naisia Voikukkapellolta! Yritän harjoitella ATK:ta.

   Poista