torstai 11. joulukuuta 2014

Aah... Suklaata!

Minun tulee aika vähän luettua suomalaisia sisustuslehtiä. Divaanilehti pääsi yllättämään oikein mahdottoman kivasti marras-joulukuun numerossa olleessa Suklaata -erikoisliitteessä.
Itsetehdyistä konvehdeista tulee varmasti joulupöytämme herkkuja.
Suklaa trendeistä kertovalla aukeamalla oli ihania kuvia ja etenkin ihania miehiä. 
Mastin veljekset kun ovat tämän naisen makuun ulkonäkönsä sekä tittelinsä vuoksi. 
Tilasin mieheltäni Lontoosta Mast Brothersin suklaalevyn (eihän niitä syödä raaski). Ei tullut.
               Onko tietoa saapiko herrojen kääreitä mistään Suomesta?

www.mastbrothers.com

Sivuja selaillessa alkoi hahmottua myös kuopuksen syntymäpäivä tarjoilut. Hänen kohdallaan pystyn vielä pillit ja hattarat välttämään joten lauantain tarjoilupuolella etenemme tyylikkäästi aikuiseen, kevyesti jouluiseen makuun, lapsia unohtamatta. Vieraiksi meille saapuvat kutsuttuna ainoastaan omat perheemme ja nimikummit.
Lehdestä nappasin kakun reseptisi ihanan kuuloisen ja näköisen Valkosuklaisen Enkelikakun joka saa rinnalleen 70% tummasta suklaasta kuivakakun. Suolaista herkkua tarjoilemme hyydytetyn lohikakun merkeissä ja tuulihattuja porotäytteellä. Näistä herkuista lisää vielä myöhemmin.


Aloitimme miehen kanssa tänään joulusiivouksen. Mies pesi juuriharjalla lattioita ja minä keskityin säntäilemään paikasta toiseen. Menen ensi viikolla töihin vuoden kotona olon jälkeen ja siihen mennessä on remontti valmis, siivous tehty, paketit paketoitu ja jouluruoat valmisteltu. (?)
Mutta nyt glögiä ja joulukorttien pariin..anna.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti