maanantai 8. joulukuuta 2014

Eteisen pintamateriaalit ja sisustus pohdinta

Pirjolassa on kaksi eteistä. Sisääntulossa on tällainen tuulikaappi-henkinen-ratkaisu. Toinen on talon piirustuksissa "halli" nimellä suurehko tila eteisen vieressä.Hallin olemme remontoineet aika tarkkaan vuosi sitten mutta esittelen tilan vasta kun saamme aikaiseksi hommata kiinteät kalusteet ja sitä valoa pihalta.

Eteinen olikin talomme ehkä karsein nurkkaus. Olen aina ollut sitä mieltä että talon sisääntulo on kodin käyntikortti. Sisääntulossa vieraat saavat ensivaikutelman talosta ja sen ihmisistä. En  ymmärrä etenkin uusiissa taloissa usein näkyvää ns.unohdettua eteistä.
Noh, sellainen meilläkin oli kolme pitkää vuotta mutta vain remonttiteknisistä syistä.

Aluksi olin miettinyt eteiseen ihan toisenlaista tapettia mutta kun löysin Claesson Koivisto Runen suunnittelemat Marrakech laatat hyvään hintaan en voinut olla muuttamatta suunnitelmia.
Tällä Ruotsalaisella kolmikolla on tullut paljon kaikkea ihanaa viime aikoina meille ihan tavallisille ihmisille, mm. tapetteja.

Laatta valikoitui muutamasta vaihtoehdosta väreihin hazelnut-icicle. Nyt lattiassa ollessaan tuo icicle sävy on kyllä aika minttuinen. Semmosta se on se verkkoshoppailu. Ja käsityö.Siitä se ajatus sitten lähti vanhana heppatyttönä sellaisesta Englantilaisesta hevostilasta ja ei muuta kuin Nettirautakauppaan tapettia tilaamaan.
Eteisen listoissa päädyttiin muusta talosta poikkeavaan ratkaisuun ja maalasimme listat Faluninpunaisella. Kattoon jäi alkuperäinen siskonpaneeli.


Valmistuessaan eteiseen sopisi ihanasti tällaiset Aiglen saappaat. 

Hain saviruukkuja jo sisälle. Olivipuu? Huonekuusi? 


Nämä kaikki sävyt taustanaan harmaa kalkkimaali!!! Välillä remontointi on vaan niin kivaa kun saa näitä onnistumisen tunteita.

Kuulumisiin.

.anna.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti