keskiviikko 14. tammikuuta 2015

Beauty: luomujuttuja

Työskentelen kauneudenhoitoalalla. Rakastan purkkeja ja purnukoita. Uusia innovaatioita. Muotia. Kauneutta. Trendejä. Tyylejä. Suosin luontoa kunnioittavia tuotteita ja menetelmiä. Seison kuitenkin täysin myös edustamiemme sarjojen takana jotka eivät tähän kategoriaan mahdu. Tuote saattaa kuitenkin pitää sisällään huikeita ominaisuuksia, ihania tuoksuja, arjen piristyksiä ja ennenkaikkea laadukkaita ja tutkittuja raaka-aineita.

Olemme perheenä ja olen yrittäjänä alkanut kiinnittää entistä enemmän huomiota siihen miten voimme, millaista esimerkkiä näytämme ja mitä suuhun laitamme.

Tammikuu on hyvää aikaa ottaa kokeiluun uusia kehoa ja mieltä helliviä ja voimistavia juttuja.

Käytän meidän YksVeen kylpyvedessä Himalajanvuorisuolasaippuaa. Olen kuullut suolalla olevan hyvä vaikutus hänen atooppisen ihon hoidossa. Huomasin sattumalta saippuasta liukenevan suolarakeita lautaselle jossa saippuaa säilytetään. Kokeilin eräänä iltana meikinpoiston jälkeen kevyesti hieroa sen kasvoille ja huuhtelin haalealla vedellä. Aamulla iho oli kirkkaampi ja näppyjä kadonnut.
Olin aivan innoissani. Nyt suola on testissä kasvoille toivoen näpyttömyyttä, ihon tasaisuutta, ikuista nuoruutta ja hyvää pintaverenkiertoa. Olen myös hieronut karkeaa suolasaippua hellävaroen muihin ongelmapaikkoihin ja nyt vain seuraillaan. Onko teillä kokemusta ihonhoidosta suolalla?

Toinen mielenkiitoinen ja lupaava kauneudenhoito rituaali sukupuolesta riippumatta on "oil pulling".
Kyseessä on koko kehoa puhdistava öljypurskuttelu. Olin kuullut öljypurskuttelusta aiemminkin mutta lukiessani Kalastajan Vaimo - blogia jossa kerrottiin purskuttelusta, päätin kokeilla.

Tarvitaan siis LUOMU kylmäpuristettua kookosöljyä huoneenlämmössä säilytettynä aamuisin.
Yksi teelusikallinen - yksi ruokalusikallinen suuhun ja eikun purskuttamaan.
5-15 minuuttia jonka jälkeen öljy syljetään roskiin. EI viemäriin.
Tämän jälkeen normaali hampaidenpesu.

Kookosöljy omaa useita terveysvaikutuksia ja on mm. Antibakteerinen.
Öljypurskuttelu kerää suusta bakteereja, raikastaa hengityksen ja jopa valkaisee hampaita.
Koska suu on suoliston lisäksi avainasemassa kehomme terveydessä, pitäisi purskuttelun näkyä mm. ihon ja hiusten kunnossa.
Käykääs lukemassa Kalastajan Vaimon blogikirjoitus aiheesta.

Laittakaapa kommenttiboxiin omia vinkkejä kuinka vuonna 2015 pysymme terveinä ja freesin 
näköisinä.

Minun toteutus oli tällainen:
Vaihdoimme työpaikalla takahuone herkuttelut ja palaveripullat hedelmiin ja pähkinöihin.
Nam. 

.anna. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti