maanantai 9. helmikuuta 2015

Arjen estetiikan jakamisen vaikeus.

Tiedättekö sen tunteen kun on pakko pysähtyä ja vetää keuhkot täyteen ilmaa.
Ihan vain arjessa. Juoksulenkillä ymmärrät hetken pienen kuinka onnellinen olet. Tai olet omassa kodissasi ja kevään ensimmäiset auringon säteet tuovat valon tilaan. Tulee tunne kodista. Tai vaikka onni valitsemistasi sävyistä sisustuksessa. Kenties katsot puolisoasi ja näet rakkaan ihmisen.

Tänään oli ensimmäinen päivä jonka vietin tänä vuonna kotona valoisaan aikaan rauhassa. Heti aamusta teki mieli aloittaa kaappien siivous ja järkkäillä tavaroita paikoilleen. Siinä lomassa otin muutaman kuvan jo näistä nähdyistä nurkista. Ilman staileja ja asetteluita. Ilman mitään. Koti raakana arjessa. Remonttia nurkassa jos toisessa.
Yksi syy miksi aloitin blogin pitämisen oli se että halusin jakaa jonkun, vaikka tuntemattoman kanssa arjen hetkiä. Niitä hetkiä jolloin tekee mieli vetää happea. 
Olin äitiyslomalla aloittaessani ja pulppusin ideoita, aikaa ja luovuutta. 
Ehdin olemaan kuvausjärjestäjänä arjessa lapsista huolimatta ja heidän kanssaan.

Työelämään palatessa päivästä hävisi tunnit. Hetkenä jolloin tulen töistä kotiin ei ensimmäisenä olekkaan ajatuksena blogin päivitys. Mielessä on se pieni hetki perheen kanssa tavallisten askareiden lomassa.

Haluan antaa tämän blogin kehittyä painollaan, seurata kotiamme ja arkea. 
Täällä Pirjolassa saatan hihkua huutokauppa löydöistä tai joudutte säästämään kanssani tiettyyn 
Desingpöytään. Ehkäpä pääsette vielä puutarhahommiin tai salaojia kaivamaan. Joudutte kiireen keskellä töihinkin. Tavallista elämää. Kuitenkin kaunista. 

Lupaan poistua näistä samoista nurkista. Kodissamme on paljon kerrottavaa ja nähtävää muuallakin. 
Valon vähyyden ja ajan puutteen vuoksi olen kiertänyt kehää kuin kissa kuumaa puuroa.Alla olevan kuvan otin mukaan muistutukseksi lähinnä itselleni.
Kuvassa Hallin eli eteisen vaatesäilytys :) hm...
Tarttis varmaan tehdä jotain. Vai tarvisko?


Kiitos siis kaikille jotka Pirjolan ovea koputtavat. Minä aion laskea pääni sisällä olevaa blogi kriittisyyttä ja antaa mennä. 

.anna.1 kommentti: