tiistai 3. maaliskuuta 2015

Beauty: Elämäntapa VOL 3

Moi! Minä täällä taas:) Jatkan vielä kolmannen osion verran kertomista elämän uudesta suunnan opettelusta. Ensimmäinen kirjoitus aiheesta käsitteli pikaisesti mennyttä aikaa. Toinen osio taas sitä kuinka pienin askelin ja pienin muutoksin lopputulos voi olla puolessa vuodessa jotakin suurta (tai pientä;).
Tässä kolmannessa kerron töihin paluun tuomista haasteista (uusille lukijoille tiedoksi olin viime vuoden vauvalomalla), miten aion jatkaa ja suuruuden hulluista haasteista joiden avulla jaksan aamuisin haastaa itseni.

Aloitin viime jouluna työt ja jännittelin jo valmiiksi miten osaisin jatkaa työpäivinä säännöllistä ruokailua. Toinen suuri haaste oli ajankäyttö. Olemme miehen kanssa syksyyn asti vuorotellen kotona jotta pikkuinen saa olla kotihoidossa. Tämä asettaa tiukille sekä parisuhdetta että ajankäyttöä. En tullut ajatelleeksi että aina kun olen kotona, on kotona myös lapset. Tarkoitan sitä että omaa-aikaa on toisin sanoen "zero".

Töihin oli aivan mahtava fiilis mennä ja etenkin kun 1-vee on iskän kanssa turvallisesti kotona. BTW...tulin äsken töistä... 1-vee verisessä paidassa hampaat huulessa:) sattuuhan näitä.

Kuitenkin heti parin viikon jälkeen huomasin painon laskun pysähtyneen ja kappas, olin palannut vanhaan, eli syömättämyyteen. En voi käsittää kuinka helposti palasin vanhaan.
Oli pakko istua alas ja ottaa kynä käteen,tein itselleni syömisohjeet. Olen siis tuuliviiri työpaikalla enkä pysähdy oikeestaan koskaan. Pitkiin työpäiviin mahdutin ohjeissaan salaattilounaan ja niiden lisäksi aamulla syön töissä puuron ja välipalaksi rahkan. Perjantaisin meillä onkin hedelmiä ja pähkinöitä.
Johan alkoi taas paino hiipimään alas päin. Liikuntaharrastus koki myös töihin paluun yhteydessä muutoksen koska aikaa ei ole ja pienintä ei voi jättää lapsiparkkeihin yms. Kello on aamuisin soinut 5:40 ja kuudelta olen juoksemassa töihin. Näin sain aikaa liikuntaan ottamatta pois tärkeitä illan yhteisiä tunteja.
Ruoan suhteen olen pysynyt ruodussa. ViherSmoothiesta on tullut vakkari iltapala.
Päärynä, kiwi, pinaatti, frisee salaatti, omenamehu, avokado, oliiviöljy, NAM.

Välipalana rahkaa marjoilla tai ananaksella. Joukkoon pellavarouhetta ja kaakaonibsejä.

Aamupalalla kahvia ja kaurapuuroa vehnäleseillä.

Viikonloppunherkkuna rasvatonrahka x 2, kuohukerma vaahdoksi x 1, marjoja, karppisokeria ja kaakaonibsejä... Suosittelen!

Lounaaksi aina ruokaisa salaatti ja päivälliseksi mitä tahansa.

JOS tilanne on vakava eli nälkä, mutta en ehdi syödä on minulla kotona ja työpaikalla FIT+ feelgood pirtelöpurkki. On hyvää ja vie nälän kunnes ehtii taas järjellä miettimään syömistä.
Paino on nyt tätä kirjoittaessa 20 kg vähemmän kuin kesäkuun alussa. Olen yrittänyt tehdä kaikesta kivaa. Mistään en ole jäänyt paitsi, päinvastoin. Toivottavasti tämä on elämäntapa. Haluan olla hyvä esimerkki pojille ja simpsakka mimmi miehelle. Ensijaisesti haluan pysyä terveenä ja nauttia elämästä. 
Tää on ollut törkeen helppo duuni, suosittelen kaikille. 
Projekti jatkuu. Toivottavasti loppuelämän. Tavoitteeni  on saada juhannukseksi pois vielä viisikiloa, juosta ystäväni kanssa tässä kuussa puolimaraton, toisen ystävän kanssa kesäkuussa ja ensi syksynä Pirkanjuoksu joka on 33 kilometriä maastossa, hiekkatiellä ja kinttupoluilla. 

Toivottakaa onnea, pysytään terveinä. 

Yhdestätoista lukijasta onnellinen,

.anna.
8 kommenttia:

 1. Hieno homma, onnea! Näytät superhyvältä ja pystyt kyllä juoksuhommeleihin - ihan helposti, eiks ni! :)

  VastaaPoista
 2. Moikka. Yritin laittaa kommentin jo edelliseen postaukseen, mutta se ei jostain syystä tullut näkyviin. Mutta siis, tosi kiva kun kerroit tästä blogista lauantaina! Teillä on Pirjolassa tosi kivan näköistä, luinkin samantien kaikki postaukset ja laitoin blogin seurantaan (luen näitä feedlylla, eli en ole nk. jäsen).

  Minun elämäntapamuutos kuulostaa ruokien suhteen hyvin samalta kuin sinun ja kuten tässä kirjoitit, se on yllättävän helppoa :) Ja miten ihana olo itsellä.

  Kiitos vielä lauantaista, ihanaa kun joku niin taitava kuin sinä siisti tämän harmaantuvan risupesän... Ja vierailukutsu on edelleen voimassa, jos haluat piipahtaa katsomaan miltä täällä meillä näyttää. Salla.

  VastaaPoista
 3. Voi salla! Ihan varmasti tulen:) kameran kanssa? Kiitos kohteliaisuudesta ja kiitoksista. Olin erittäin hyväntuulinen lopun iltaa kun toit energia pläjäyksen tullessasi:) onneks meitä on muitakin pöpejä;)

  VastaaPoista
 4. Hehe, täällä on vielä aika askeettista kameraa varten...

  VastaaPoista
 5. NAINEN! Näytät niiiiin hyvältä!!!

  VastaaPoista