maanantai 23. maaliskuuta 2015

Kaverukset.Olohuoneen erkkeriin viime kesänä kotiutunut "Butterfly chair" sai ystävän. Tuoli on huutokauppa löytö ja syntynyt 50-luvulla. Hän viettää nyt eläkepäiviään Pirjolassa.
Kaveri ilmestyi samoissa sävyissä viereen nököttämään viikonloppuna. Kyseessä on sisustuskuvissa paljonkin näkynyt Oliivipuu. 
Jos teillä lukijoilla on vinkkejä puun hoitoon niin tiputelkaahan niitä tähän suuntaan. 
Energistä alkavaa viikkoa kaikille. 

.anna.

6 kommenttia:

 1. Mun on ainakin parempi olla antamatta mitään vihervinkkejä, mutta jos joskus haluat päästä jostain kasvista nopeasti eroon, niin käänny vaan luottamuksella mun puoleen :D

  Ihana tuoli! Ja oliivipuustakin tykkäisin, mutta en edes yritä. Lehdet tuskin pysyis oksilla sitä aikaa, että saisin kannettua kaupasta kotiin..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) täällä saattaa olla samanmoista vikaa ruukkukasvien kanssa mutta piha on sitten asia erikseen. Tuoli on ollut aina ihan lemppari joten ei tarvinnut kauaa tarjousta miettiä kun huomasin tuolin tulleen myyntiin. Oot ihana kun jaksat aina näissä blogeissa kommentoida <3

   Poista
  2. Kiitos Anna :). Kommentteja on aina kiva saada. Ja kirjoittaa :).

   Poista
 2. Heippa .anna. Tulinkin heti vastavierailulle ja klikkasin itseni myös lukijaksi, kiva blogi täältä löytyikin :)
  Mun oliivipuu näyttää sulkasatoiselta talven jälkeen, mutta uutta kasvua on mukavasti näkyvissä. Muista pitää oliivi valoisassa ja kastele usein. Lannoituksen voi aloittaa pikkuhiljaa ja kesäksi voit viedä sen vaikka ulos, jos mahdollista.

  VastaaPoista
 3. Meidän Oliivi on sellaisessa savipaakussa että aatelin jos kerran viikossa isken sen yöksi ämpäriin!? Onko kokemusta kestääkö jo ihan Juhannus säitä? Kiitos vasta vierailusta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oliivi kestää jopa pakkasasteita, mutta kun on koko talven ollut lämpimässä, täytyy totuttelu ulos tehdä pikkuhiljaa, ettei saa shokkia :) Etelä-Suomessa voi toki jo juhannuksena pitää ulkona. Itse ajattelin aloittaa oliivin opettelun ulkoilmaan toukokuussa, jos vain ilmat sen sallivat. Pikkutalon elämää-blogin Sannaa kannattaa seurata, hän on taitava kasvien kanssa, häneltä minäkin opettelen.

   Poista