maanantai 16. maaliskuuta 2015

Lastenhuone.

Edellisessä postauksessa esittelin lastenhuoneen ihanan lattiamatskun, joten eipä siitä sitten enempää. Huone on viisivuotiaan (kahden viikon kuluttua) esikoisemme ja muutettuamme Pirjolaan oli huone remonttijärjestyksessä ensimmäinen, kukapa ei haluaisi lapselleen turvallista paikkaa leikkiä kun talo oli muuten melkoinen pommi pienelle lapselle.
Purimme siis vanhat muovimatto kerrostumat, katosta roikkuvat paneelit, yläpohjasta tummuneet villat ja muuta niin mukavaa.
Sähköt putkitettiin, sekä seinät ja katto eristettiin ammattilaisen toimesta Spu:lla. Patteri poistettiin ja siirryttiin vesikiertoiseen lattialämmitykseen. Ikkunat entisöitiin ja pinnat uusittiin. Kattoon tehtiin luukku yläpohjaan johon aiemmin ei kulkua ollut näkyvissä.
Olemme olleet erityisen tyytyväisiä lastenhuoneen valaistukseen ja siihen aikaisemmin esiteltyyn lattiaan. Silloinen sähkäri ei hulluja puhunut kun kehoitti satsaamaan lastenhuoneessa valaistukseen. Nyt huoneessa on turvallista leikkiä. Ja mikä parasta,huoneessa viihdytään erittäin hyvin.
Äideille, etenkin sisustusta harrastaville äideille lastenhuone on paikka jossa projekti jatkuu vuodesta toiseen. Lapsen kehityttyä tarpeet muuttuvat ja äitien mielikuvitusta koetellaan.
Olen siitä kyllä hassussa tilanteessa että perheessämme  keskustelen ehkä eniten sisustuksesta juurikin tämän esikoisen kanssa joka aina muistaa kehua paikkojen järjestelyä ja siivousta ja saattaa pitkiä aikoja ihastella äidin vaivannäköä. 


 
Seinävalaisimet: FermLiving
Sänky ja kaappi: Ikea
Pöytä ja mökki: kummin design

.anna.

2 kommenttia:

  1. Just parasta, kun on paljon tilaa, mutta samalla tollasia jänniä "majapaikkoja" (kerrossänky ja mökki). Ei ihme, että asukki viihtyy :D

    VastaaPoista
  2. Niinpä:) menetän välillä miehenkin tuonne lastenhuoneen "majapaikkoihin" 8)

    VastaaPoista