keskiviikko 11. maaliskuuta 2015

Lastenhuoneen FORBO lattia esittäytyy!

Tässä kirjoituksessa esittelen teille parhaimman remontti/sisustus päätöksemme ikinä!
Tulen esittelemään toisessa postauksessa enemmän muita lastenhuoneen sisustusratkaisuja sekä kertomaan mm. remontoidun huoneen valaistuksesta, sähköistä ja eristyksistä.
Olin ihastellut jo ennen Pirjolaan muuttoa FORBO Flooringin inspiraatiokuvia. Ensimmäiseen käyttäjäkokemukseen törmäsin tuttavani kautta joka oli remontoinut 50-luvun kerrostaloon perheelleen aivan uskomattoman hienon huoneiston fiftarimaustein. Olen hyvin perinpohjainen rakentaessamme tätä vanhaa taloa lopunelämän kodiksi ja siitä johtuen selvitän asioita ehkä normaalia syvemmin.

Tutustumalla Forbon sivuihin ja saadessani erittäin hyvää palvelua paikallisesta Tammer-lattiat nimisestä firmasta sekä puhelin keskusteluissa Forbon edustajan kanssa teimme päätöksen. Valintamme oli Marmoleum Click. 

                

Marmoleum Click on korkealaatuinen linoleumlattia jonka raaka-aineista on 97 prosenttia luonnollisia. Värivaihtoehtoja on paljon ja palat kooltaan 30x30 ja 30x90. Mielikuvitus on rajana. 

Meidän idea lähti liikkeelle Forbon omasta kuvasta ja sitä kautta alkoi muotoutumaan koko lastenhuoneen muu pinta ja sisustus.

Pirjolan lastenhuoneen lattiassa 30x30 kokoisina limenvihreä, musta, tummanharmaa ja vaaleanharmaa.
Kokona 30x90 on limenvihreä josta teimme huoneen toiseen reunaan "jaliskenttää".

Linoleumi valmistetaan uusiutuvista materiaaleista. Raaka-aineina on pellavaöljyä, juuttia, hartsia ja puujauhoa. Ja mikä parasta, lattialla on joutsenmerkki. Merkki kertoo yrityksen vastuullisesta ympäristöpolitiikasta. Ei huono!


               

Marmoleum click oli ensimmäinen asentamamme lattia. Ja voi jösses että oli helppoa ja kivaa. Klik vaan pontit yhteen ja eteenpäin.
Marmoleum on ollut käytössä ihanan lämmin ja pehmeä lattiamateriaali. Se on ollut erittäin helppo pitää puhtaana nihkeällä pyyhkimällä. Puhtaana pitämistä helpottaa se että Marmoleum on antistaattinen joten se on helppo pitää pölyttömänä ja sillä on luonnostaan bakteerien kasvua estävää ominaisuuksia. Lattiassa on Forbon oma Topshield2-pintakäsittely jonka ansiosta puhtaana pito on vieläkin helpompaa. Pintakäsittely suojaa lattiaa likaantumiselta ja naarmuuntumiselta. 


               


Forbo Flooring on maailman johtava linoleumin valmistaja yli 100-vuoden kokemuksella. Marmoleum valmistetaan huippunykyaikaisessa ympäristössä, jossa perinteinen valmistusprosessi on automatisoitu tehokkaisiin tuotantolinjoihin, joiden käyttövoimana on pelkästään vihreää energiaa. Forbo pyrkii jatkuvasti kehittämään prosesseja  ympäristöystävällisemmiksi: maksimoimalla Marmoleumin valmistuksessa käytetyn kierrätetyn raaka-ainemäärän ja noudatamalla vihreitä suunnitteluperiaatteita.


            

Lattia on asennettu vuonna 2011 ja minkäänlaisia käytönjälkiä ei ole näkyvissä. Jos jostakin syystä joudumme joskus keskikierroksessa alkuperäiset lautalattiat poistamaan olisi FORBO varmaankin ainoa vaihtoehto lattioihin lautojen tilalle.

Käykään tutustumassa jos lattiamateriaalien valinta on ajankohtaista. 

Aurinkoista päivää toivottaen,

.anna.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti