sunnuntai 22. maaliskuuta 2015

Lastenvaatteiden karkkikauppa KUOPUS

Meitä Tampereen seudulla asuvia on siunattu ihanalla kivijalkaputiikilla.  Ja hei, tämä ei ole mikään yhteistyöpostaus vaan ihastuminen. Putiikin pitäjät, kaksi viehättävää ja raudanlujaa ammattilaista auttavat meitä kiireisiä äitejä ja isiä löytämään täältä ihan kotimaasta kauniita, laadukkaita, leikkisiä ja eettisiäkin lastenvaatteita.


Oma tyylini asioida Kuopuksessa on
" moiiiiiii, auttakaa, miula on 5 minuuttia aikaa, pojalla synttärit, housut rikki ja paidat jääneet pieneksi, vaativakin tuo esikoinen on"
Kuinkas ollakkaan kävelen tyytyväisenä ulos vaatteiden kanssa joista voin olla varma että kelpaavat tälle tyylitietoisellekkin. Rahapussi toki tyhjenee markettia enemmän mutta voin silti myhäillä tyytyväisenä vaatteista joiden alkuperän tiedän, olen saanut mahtavaa palvelua ja mikä parasta, useimmilla Kuopuksen edustamista merkeistä jälleenmyyntiarvo pysyy ihan kivana.
Siis jos raaskii myydä:)
Pysyn myös uudenvuoden lupauksessani tukea kotimaisia yrityksiä ulkomaisten verkkokauppojen sijaan.

Kuopuksen verkkosivuilta (josta löytyy myös verkkokauppa) huomasin tällä viikolla lauantaina kello kymmenen olevan PAPUN uuden malliston lanseeraus. Koin tilaisuuteni koittaneen ja kymmeneltä olin Kuopuksessa niiiiiin monen muun kanssa siellä PAPUN rekillä.
Minä lähdin törsäämään koska rentoja kivoja juhlia on huhtikuussa joka viikolle. Tässä saaliini.
Ihaniaaaaaaaa! Näissä kelpaa ensi sunnuntaina juhlia viisivuotis synttäreitä. 

Oikein rentouttavaa sunnuntaita kaikille. Meillä oli tarkoitus juosta tänään puolimaraton ystäväni kanssa mutta orastava flunssa vaatii huilimaan.

.anna.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti