maanantai 6. huhtikuuta 2015

Terassi pohdintoja pyhinä.

Heippa kaikki. Perhe Pirjola hyppäsi heti vapaiden alkaessa autoon ja lähti siskoni perheen luo Itään. Käymme ihan liian  harvoin sukuloimassa.  Meillä on perheen yhteisiä päiviä vain sunnuntait ja on kiva vaan pyhien tullessa olla rauhassa kotona ja puuhastella. Nyt kuitenkin mentiin ja kivaa oli.
Istuskelen autossa kirjoittaessa tätä ja kuuntelen  kilometrin välein kuinka esikoisemme ilmoittaa ettei ole menossa kotiin vaan serkkujen  kanssa leikkimään.Systerin luo on ihana mennä juhlapyhien aikaan. Jaksavat aina laittaa kotinsa juhlaan. Siskoni on taitava käsistään ja sama on taito myös hänen tyttärillään. Itse kun somistan kotia lähinnä kukkakaupan kautta.


Pääsiäisenä oli myös aikaa seurata huutokauppoja ja yritinkin oman kukkaron nyörejä venytellä ja huutaa terassille näitä alla olevia iki-ihania Örjan Lindqvistin tuoleja. Noh' joku halusi tuolit
enemmän ja oli liikenteessä tupla budjetilla.


Huutokaupan hävitessä aloin miettimään myös muita vaihtoehtoja terassille. En ole aiemmin ollut järin ihastunut Pantone tuoliin mutta törmätessäni "kirppiksellä" tuohon vihreään väriin ja huomatessani että netin myyntipalstat on kyseisiä tuoleja pullollaan aloin ihastumaan tähän vaihtoehtoon. Minähän mielelläni ostan Desingiä mutta hyvin harvoin uutena.
Mies kuitenkin ilmoitti että ei muovituoleja meille.


Yhdeksi vaihtoehdoksi on myös noussut Hayn Hee Lounge. Tämäkin tuoli on kummallinen kun koskaan aiemmin ei ole suosikkini ollut. Eikä muutenkaan sopisi täydellisesti tarkoitukseemme kun ruokapöytää ja tuoleja etsitään mutta olen huomannut katsovani tuolia ihan eritavalla. 


Voihan rähmä! Nyt alkoi harmittamaan  todenteolla Örjanin tuolien menetys. 
Onko teillä lempparituoleja ulkokäyttöön? 

Josta tulilin mieleeni että vanhat kalusteet täytyy sujauttaa Toriin myytäväksi.

.anna.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti