torstai 14. toukokuuta 2015

Cleaning woman.

Meille saapui tänään uusi pikkuapulainen. Lähdimme heti aamusta kohti Hämeenlinnaa. Olen vahtinut tiukasti netissä milloin joku ihana ihminen suostuu luopumaan tästä apurista kohtuu hinnalla ja toissapäivänä tuli puhelu.Kärcher SV 1905!


Olemme vuokranneet kyseistä laitetta koska tällainen pesuri on ainut jolla saadaan parissa tunnissa lautalattian välit imuroitua sekä pestyä. Entinen tekniikka oli juuriharja, liinoja ja veitsi jotta saatiin kaikista väliköistä vesi pois. 
Olemme käyttäneet pesuria myös kylpytilojen puhdistukseen, auton pesuun, ikkunoiden pesuun jne.
Myös Salongilla on pesurilla pestävää laattalattioiden saumoissa.
Imevän höyrypesurin idea on että se samalla kertaa imuroi, pesee ja kuivaa. Näin vältymme veden lotraukselta pestessämme puulattiaa, ikkunoihin ei jää rantuja sekä voimme pestä materiaaleja jotka ei niin vettä kestä. Pesuri on kuulemma hyvä allergiakotiin.

Pesurin hinta uutena on aika suolainen mutta odotus palkittiin. Pesurissa on takuuta jäljellä ja hinta  oli nyt n.  60% edullisempi kuin uutena. Myyjän mukaan pari kertaa käytetty ja naarmuton laite puhuu tämän väitteen puolesta.Pari tuntia ja höyryttelin lattiat ja lasiovet puhtaaksi. Suosittelen!

Kuvissa saanette ihailla puunattua Hallia.

Nyt muuten peliä jännäämään, viime pelissä alkoi jo vähän rintaa koskemaan ;) 

.anna. 4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. On niin ihana! Tänään höyryttelin keittiön kaappien ovet ja lattiat ja välitilan.
   Tosi kätsä kun oppii käyttämään.

   Poista
 2. Arjen pienet apurit ovat aika suuria juttuja. Toivottavasti apuri palvelee teitä pitkään, näppärältä ainakin näyttää :) Mukavaa sunnuntaita!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin Ruut. Kaikki mikä helpottaa arkea, on hyvin suunniteltu ja vielä ihan siedettävän näköinenkin on plussaa:) tää on kyllä siivousdillen päiväuni.

   Poista