lauantai 13. kesäkuuta 2015

Briketit testissä.

Tanskan maalla ollessa ihana Mieke Rouva poltteli kamiinassa brikettejä. Teimme hieman hintavertailua kotipuolessa ja totesimme brikettien tulevan edullisemmaksi kuin ostetut klapit.


Tänään Bauhaussissa osui LUMO briketit kohdalle ja testiin lähtivät. Meille kovasti takkaa lämmittäville briketti tuntuu mukavalta vaihtoehdolta ekologisuutensa ja puhtautensa vuoksi.

Nyt puolisen tuntia lämmitettyä pönttis hohkaa huomattavasti enemmän lämpöä. Ja lämpöä tarvitaankin jos huomenna taas mittari näyttää kymmentä astetta!
Onko teillä kokemuksia briketillä lämmittämisestä? 

Ihanaa viikonloppua kaikille.


.anna.

4 kommenttia:

 1. Eipä olla kokeiltu vaan ihan koivuhalkoja käytetään vuolukivitakassamme. Nuo eivät varmaankaan roskaa yhtä paljon kuin halot?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ni ei kyllä roskaa ja ihan nättejäkin ovat. Meillä kun ei ole suhteita metsäläisiin niin maksamme puusta 100e per pinomotti. Vertailin hintoja ja ekoklapi tai briketti tulee ihan huomattavasti edullisemmaksi ja vievät vähemmän säilytystilaa. En kyllä tykkää että LUMO briletti on pakattu muoviin. Eikö pahvi olisi hieman sopivampi!? Hohkaa kyllä ihanasti lämpöä. Yksi pesällinen palaa noin 2 tuntia.

   Poista
  2. www.bioklapi.fi Bioklapin briketit ovat pakattu pahvilaatikoihin. Briketit on helppo käsitellä ja lämmitysteho on erinomainen. Valmistus tapahtuu Suomessa Pudasjärvellä. Tutustu myös meidän FB ja katso mitä muuta sanovat.
   Terveisin,
   Bioklapi

   Poista
  3. Olemme tutustuneet briketteihin ja erityisen tykästyneitä selkeisiin verkkosivuihinne. Ensi viikolla Pirjolasta on tilausta tulossa:)

   Poista