keskiviikko 16. syyskuuta 2015

Salongin remontti.

Niinhän siinä sitten kävi että remontti vei mennessään enkä ehtinyt kuin Instagramiin päivittää satunnaisia otoksia.
Salongin remontti oli siinä mielessä harvinaislaatuinen että budjetti piti, aikataulu piti eikä yllätyksiä matkan varrelle tullut.Salongin kiinteätkalusteet uusittiin. Kalusteet toimitti HTH kitchen. Ovet sekä taso on kestävää mattamustaa laminaattia ja näyttää ihan helv... hyvältä. Tänään ovet viimeistellään vielä messinkisillä lankavetimillä.

Väliseinät ja kalusteseinä rakennettiin 12mm koivuvanerista. Mustat osat käsittelin kolmeen kertaan mustalla saunavahalla ja vanerin sävyiset käsittelin niin että ensimmäisessä kerroksessa oli 4/5 väritöntä saunavahaa ja 1/5 valkoista saunavahaa. Kaksi seuraavaa kerrosta pelkällä värittömällä.
Tavoite oli ettei vanerin sävy muutu mutta tilkka valkoista estäisi kellastumista. Julkisessa tilassa myös pintojen puhtaanapito oli huomioitava.

Lattioista poistettiin vanha laminaattipinta. Välihionnan jälkeen pinta käsiteltiin kahteen kertaan Solmasterin EP10 epoksilla. Kuivumisaika on todella nopea ja kiilto mahtava. Kulutuksen kestävyys on luokkaa "kestää rekka-auton".

Remontissa oli apuna isot voimat. Luottomies Remonttipalvelu Jussilasta toteutti suurimmat työt. Yhtä hienosti ja tarkasti kuin aikaisemminkin miehen palveluita käyttäessä. Pispalan Kukkakauppa hoiti Salongille ajoissa kaiken vihreän. Rakas ystäväni rakensi meille upean vastaanottotiskin ja kukkalaatikot <3 ja me muut keskityimme pintakäsittelyihin.

KIITOS KAIKILLE IHAN TOSI PALJON.
Ja erikois KIITOS isovanhemmille jotka mahdollistivat mieheni ja minun pitkät remonttipäivät.
Lisää kuvia vielä myöhemmin luvassa.

.anna.

13 kommenttia:

 1. En alkutekstistä älynnyt yhdistää "salonki"-sanaa hius(?)salonkiin, vaan ajattelin, että on teillä kotona...
  Pikkasen jo ehdin miettiä, että salongissa varmaan juodaan kello viiden teet ja sillai :D

  Tyylikkäältä ja laadukkaalta näyttää lopputulos! Ja sehän se jaksaa ilahduttaa, jos remontissa tosiaan kaikki menee ihan nappiin. Onnittelut siitäkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hahhaaaaa.... EHEI! miusta ei kyllä sellasta salonki ihmistä sais millään kurinpitotoimilla. =)))

   Poista
 2. Tulin vaan nopeasti huikkaamaan täältä Ruotsista (heh), että olisipa tosiaan tuommoinen salonki kotona. Kyllä siinä kello viiden teet nauttisi hyvinkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :))))))) ihanasti kävit huikkaamaassa! Nauttikaahan ruattis ja tavataanha mahdollisesti pyhänä! Heh

   Poista
 3. Hyvältä näyttää, erityisesti tuo epoksilattia!

  VastaaPoista
 4. Kauan etsimäni kaktuslajike (monta kaktusta samassa purkissa), et varmaankaan osaa antaa nimeä tälle lajikkeelle? Tai mistä olet omasi löytänyt?

  Terveisin
  tietyn kaktuksen metsästäjä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. heippa. Kuule en muista lajikkeen nimeä mutta pystyn sen sinulle selvittämään. Kukkakauppias Tampereelta jolta kaktuksen tilasin käy minulla asiakkaana joten seuraavaksi hänet nähdessäni kysyn asiaa. Palaan asiaan myöhemmin ja jos ei mitään kuulu niin käy tökkäämässä.

   Poista
  2. Kiitos :) Sain saman näköisen kaktuksen ystävältäni aikoinaan, mutta ilmeisesti koirani oli joko liian nälkäinen tai ei pystynyt vastustamaan piikkien kutsua ja meni haukkaamaan mokoma kaktuksesta palan piikkeineen! Kaktus otti tästä itseensä ja lyyhistyi muutama viikko tapauksen jälkeen, koiraan tapahtuma ei vaikuttanut :D

   Poista
 5. Hei. Joko olet saanut tietoosi mistä kaktuksesta on kyse?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka. Asia on viereillä ja rouva kukkakauppias lupasi selvitellä asiaa =)

   Poista
  2. Kaktus lajike on stetsonia coryne. terkuin, Anna

   Poista
  3. Kiitos! Mukavaa kevään odotusta :)

   Poista