maanantai 12. lokakuuta 2015

Kuumeessa, remonttikuumeessa.

Pirjolan aikuisten vuoden  2015 teemana on ollut talous. Päätimme pyhittää vuoden 2015 kertyneiden lainojen ja luottojen takaisin maksuun. Remontti sekä sisustus-hammasta on kolottanut mahdottomasti mutta olemme määrätietoisesti laittaneet elämisestä ylijäävät roposet   lainanlyhennyksiin. On remontti, auto, sohva ja äityslomaluottoja. Pidemmän päälle näistä pienistä kertyy kuukausittaina aika epämiellyttävä  summa. 

Olemme onneksi siitä onnellisessa asemassa että olemme molemmat saaneet säilyttää työpaikkamme  joten on helpompi katsoa tulevaisuuteen remonttien osalta.
Olen saanut voimakkaan inspiraatio puuskan ja tulevan remonttikohteemme suunnittelu on täydessä käynnissä.  On aivan mahtava ajatus että pääsemme ensi vuonna talon lasten päädystä mieheni kanssa pois. Saamme oman makuuhuoneen ja toivottavasti saamme valmiiksi myös huoneen yhteydessä olevan kylpyhuoneen joka  on ollut kaksi vuotta keskeneräinen.

Teimme me alkuvuodesta muitakin päätöksiä joilla koemme olevan vaikutuksia lapsiimme, talouteen (suomem) ja hyvinvointiin. Päätimme käyttää kivijalkaputiikkien palveluita ulkomaisten verkkokauppojen sijaan. Suosia suomalaista ja ostaa Luomua aina kun se on mahdollista.
Lupasimme myös olla läsnä, olla avuliaita ja ennenkaikkea ystävällisiä. Täytyy tunnustaa että mieheni on tässä kohtaa onnistunut paremmin. Alkusyksyn stressi sai minut sekä kiukkuiseksi että väsyneeksi. Onneksi koen nyt jo olevani enemmän itseni.

Seuraavassa postauksessa voisinkin kertoa enemmän miltä yläkerta näyttää nyt ja millainen siitä alkaa päässäni muodostumaan. 

Makkari ENNEN remonttia :)

Oletteko te pitäneet tämän vuoden lupauksenne tai kehittäneet omaa elämänasennetta muilla keinoin?

"What day is it?"
"It is Today."
"My favorite day!"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti