tiistai 20. lokakuuta 2015

Valon lähteillä.

En ole pitkään aikaan ehtinyt kuvaamaan Pirjolassa mitään sisustukseen liittyvää vaikka paljon tapahtuukin ympärillä. Tämä kuvauskalustoni on edelleenkin onneton joten vähänkään hämärään aikaan en pysty mitään ikuistamaan ja sitten taas kevyesti hämärään aikaan kuvat ovat rakeisia.
Toivottavasti joulupukki kuulee toiveeni ja saan sitä kautta tämän bloginkin uudelle levelille.

Kulutin vapaapäivääni valoja pyörittelemällä, innostuneena siitä että yli vuoden etsinnän lopputuloksena löysin kauniin seinävalaisimen olkkarin pariovien ylle. Valaisimeen kuului sellainen jättiläiskokoinen valonlähde joka oli aavistus makuuni liian romanttinen. Vaihdoin uuteen seinävalaisimeen Airamin Decor-sarjan valonlähteen. Korkea Lumen määrä istuu tämän sisustajankin silmään. Ylisuurille lampuille löysin paikan ruokailuhuoneen kattovalaisinten sisästä jolloin valonlähde sisältä vain hieman pilkistää.

Seinävalaisinta oli ihan mahdottoman vaikea kuvata jotta se näyttäisi yhtä kauniilta ja simppeliltä kuin seinässäkin. Olisipa se kamera... Jokatapauksessa valaisin on täydellinen. Samaanaikaan hienostunut sekä vaatimaton. 
.anna.2 kommenttia:

  1. Mikäs se tuo lamppu oikein on?? Mulla hakusessa olisi joku kiva messinkinen tai kultainen lamppu sinne yläkerran kylppäriin. Meillä kun tää maku on niin sama, niin jos sääkin otat Tapwellin messinkisen suihkun niin mä saan sit ottaa ton lampun, eiks ni? =D
    Koska tuutte, vai 8.11.?

    VastaaPoista
  2. ai sie tarkoitit tota valaisinta!!! tämä kyseinen yksilö on LampGustaf Marble Square. Valaisinta löytyy ainaskii valaisinliike.fi
    SE on IHANA!!!!

    VastaaPoista