sunnuntai 10. tammikuuta 2016

Liikuttavan hyvä.

Viime postauksessa olimme mieheni kanssa lähdössä kokeilemaan asuinpaikkamme lähelle auennutta liikuntatilaa. Voin kertoa että hurahdus uudenlaiseen liikkumiseen näin vuoden alussa on ollut melkoinen. 

Löysimme pajalta ihanan naisen joka jo ensi kohtaamisella otti huomioon kropan hyvinvoinnin kokonaisvaltaisesti. Itselläni on kropassa aika paljonkin ongelmia selän, polvien ja jumien kanssa mutta ehkäpä ensi kertaa oli sellainen fiilis että kai tässä vanhakin nuortuu.

Olen toki tiennyt että pitkät työpäivät kampaajana ja pitkien matkojen juoksu ilman kehonhuoltoa ei ole mikään maailman paran juttu.  En nyt vaan ole viitsinyt. Satun seurassa ajatus kuitenkin hieman kirkastui siitä että voisin olla hieman vähemmän kipeä vaikka ihan nelikymppisenä.

Liikuttavan pajaa pitää Satu jolla jos jonkinlaisia tutkintoja ja kursseja plakkarissa. En niihin nyt paneudu koska en niistä mitään ymmärrä. Paja avattiin Huhtikuussa 2015 Pirkkalassa ja tarjolla on toiminnallista liikuntatilaa kaikentasoisille kuntoilijoille. Pienryhmissä osallistujina on 6-8 henkilöä ja toki voit tilata Satulta myös aikoja yksilöohjauksiin niin kuin me mieheni kanssa tehtiin.

Olemme nyt kolmella liikuttavalla kerralla opetelleet kahvakuulan oikeita tekniikoita, kehonhuoltoa sekä otettu muilla keinoilla hikeä pintaan.

Täytyy sanoa että olen ollut aika surkea, mutta yritys ja halu kehittyä, vahvistua ja muokkautua on hurja. Minua kenties motivoi ajatus että kesäkuussa huomaan katsovani itseäni Liikuttavan pajan peilistä ja totean että tämän synnyttäneen naisen kroppa on tasapainoisempi, symmetrisempi, vahvempi ja kenties vähän pikkuruisempi.

Suosittelen ihan super suurella sydämellä kaikille. Satu huolii sinne muksutkin mukaan joten terveisiä sinne Voikukkapellolle että kunhan jakaannut niin tiedät mistä itsesi Pirjolan muijan kanssa löydät :)Tässä Liikuttavan hienon paikan yhteystietoja:

Liikuttava.fi
Satu Rintamäki
satu(at)liikuttava.fi
Pirjolantie 9B, Pirkkala

.anna.1 kommentti:

  1. Jaahans... :D Kuulostaa hyvältä, jahka tässä tosiaan on ensteks jakaannuttu ja siitä taas eheydytty.

    VastaaPoista