perjantai 29. tammikuuta 2016

Tervetuloa Helmikuu!

Terveisiä täältä sateen ja jään keskeltä. Niin se aika taas vierähti. Monesti on asiaa ollut mutta aikaa rauhoittumiseen vain vähän.
Tammikuu Pirjolassa on kulunut monenlaisissa merkeissä. Liikuttavan Satun innoittamana ollaan kotona kahvakuulaa pyöritelty. Välillä jopa koitettu vähän enemmän tarkkailla mitä lautaselle laittaa mutta onhan se kumma että jos vähän väsyttää, tai on mieli pahana niin ruoka maistuu. 

Puolitoista viikkoa meni kun pienet pojat saivat influenssan. Ukot oli kanttuvei ja mutsin ja faijan työhommat aivan sekaisin. Yrittäjä perheelle se sitten tarkoittaa hetkeksi hieman niukempia aikoja. Nyt onneksi lapset ovat tämän viikon olleet jo takaisin päiväkodissa ja vanhemmat työmaalla. 

Käytin aikani hyödyksi ollessani kotona. Ruotsista tuli laatikko täynnä maaleja ja niitähän minä seinään laittamaan. Tiedättekö, aluksi vähän oksetti. Olen tottunut tähän sävyyn lähinnä 80-luvun talojen vessoissa taikka keittiön välitiloissa. Nyt pistin sen perhana koko huoneeseen. Melkoinen ysärifiba tuosta sävystä tuli mutta kun saatiin oikeita esineitä oikeille paikoille ja uusi mattokin saapui niin alkoihan se ihastuttamaan. 
Mies oli myyty heti. Ruokailuhuoneestamme tulee kuulemma mieleen Karibian rannat ja Kuuban kuumat kadut sekä vanhat Kartanot Ruotsin maalta.
Lupaan kyllä heti laittaa kuvia kun saan viimeisenkin nurkan viikonloppuna maalattua ja olen valoisaan aikaan kotosalla.

Viikonlopun aikana muutetaan. Mies on päässyt yläkerran purkamisessa siihen vaiheeseen että karkuunhan sitä on lähdettävä. Tietäisipä mihin sänkymme kannetaan. Työhuoneeseen? Olkkariin?
Kesällä vasta päästään takaisin muuttamaan vai onkohan sekin meidän remontti tahdilla toiveajattelua.


Terkut nyt kuitenkin täältä työhuoneesta jossa tätä blogiakin naputtelen. 
Ylihuomenna tämä huone saattaa olla muuttunut makkariksi.


.anna.2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Voi kiitos Johanna. Siksi harmittaakin raijata sänky väliaikaisesti tähän huoneeseen.

      Poista