sunnuntai 14. helmikuuta 2016

Dinner Room.


Ihanaa Ystävänpäivän iltaa kaikille.

Vihdoin on ruokailuhuoneen jokainen nurkka saanut Farrow & Ballin maalin pintaansa. Maalasin huoneen vain kerran koska pidän siitä että pensselin jälki saa näkyä pintaan jää sellainen huoleton vähän ronski fiilis.
Kiinnostuneille tiedoksi että tilasin maalin Länna Möblerista. Maalin sävy Parma Grey.  Toimitus oli sujuvaa kuten aina ja maali erittäin riittoisaa. Vaikka maali on mattainen ja jäykähkö oli se siitä huolimatta kevyt levittää. Maali peittää hyvin. Minulla meni tähän suurehkoon ruokailuhuoneeseen viiden litran purkista noin puolet.
Kuvat olen napannut aamupäivällä. Huone on aika hämärä tila ja näissä kuvissa näkyykin hyvin kuinka maalin sävy näyttää erilaiselta eri puolella huonetta. Ja varoituksen sana heille jotka sävyä ihastelevat. Parma Grey on SININEN. Ei harmaa. Jos siis jompikumpi pitäisi valita.
Yläkerrassa on alkanut seiniä kaatua. Yläpohja on tyhjennetty puruista ja homma etenee. 
Lattia matsku on näillä näkymin lyöty lukkoon mutta siitä en vielä enempiä  paljasta koska matka on pitkä ja kuoppainen ennen kuin pintoja päästään tekemään.
Ajatus siitä että kevät on pitkällä kun alamme seiniä tasoittelemaan, linnut laulaa ja valoa piisaa, tuntuu hyvältä.

.anna.


4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. No niin tuli =) täytyy sanoa etten olisi vielä puolivuotta sitten uskonut maalaavani sinisellä =)))

   Poista
 2. Upea sävy! Ja toi matto on niin nappiin seinän sävyn kanssa! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Liisa. Olen samaa mieltä. Fiilis jäi kuitenkin sopivan simppeliksi mutta ehkä tässä vähä valoisessa tilassa se vaaleuden tuominen ei ollut hyvä juttu vaan perempi lähestymistapa olikin tuoda sellaista hämyisyyttä lisää.

   Poista