sunnuntai 20. maaliskuuta 2016

Duravit Vero Basin.


Yläkerran kylppärin allas saapui toissa viikolla. Se on justiinsa niin ihana kuin pitikin. Livenä kyllä aika massiivinen näky. Alapuolelle tuleva metalliständi kuitenkin keventää yleisilmettä kivasti.

Nyt olisi kylpyhuoneen hankinnoista ainoastaan hankkimatta pienet detaljeet. Laitoin tuon allaskuvan alapuolelle jo aikaisemmin julkaisemani kollaasi kalusteista ja laatoista jotka kylppäriin tulee.
Peiliä pähkäilen edelleen olisiko se pyöreä teräsreunainen vai onko ähky jo pyöreistä peileistä...

Duravitin altaan hana olisi hankintalistalla myös. Jotenkin järkevältä tuntuisi hankkia Orakselta hana koska Idon suihkukaappi paketissa on Oraksen sadesuihku.


Huomenna pääsen kuvailemaan yläkertaan eristystyön viimeisiä vaiheita. Eristämisestä kirjoitankin lähiaikoina tuhdin infopaketin Spu:n ollessa yhteistyökumppani Yläkerran eristämisessä. 

Ilmanvaihtoasiat, sähköt ja putket olisi sitten vuorossa seuraavaksi. Kuitenkin ehkä eniten odotan kylpyhuoneen lattian laatoitusta. Silloin alkaa jo hahmottumaan millainen tilasta on tulossa.

Voisin melkein olla optimistinen ja sanoa että ennen kesää poistumme kylmän kellarin tarjoamasta suihku mahdollisuudesta näin viiden vuoden jälkeen =)


positiivisin mielin kevääseen,

Anna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti