torstai 10. maaliskuuta 2016

Kuulumisia.

Anteeksi, viime postaus on tainnut tulla helmikuun puolella. Meillä on ollut silmät ja korvat purussa. Useita kymmeniä jätesäkkejä on purua lapattu pois sekä yläpohjasta että lattioista. Ensi viikonloppuna olisi vielä seinien vuoro. Täytyy sanoa että syö naista että miestä.

                  

Puhalsimme sunnuntai-maanantai välisenä yönä ekovillaa välipohjaan. Hei jos lenkkeilit tällä seudulla niin se olin minä joka vaaleassa kylpytakissa yöllä pihalla tungin villapuhaltimeen paali toisensa perään. Koko komeuden kruunasi tietysti vaaleanpunainen hiusväri hiuksissa vaikutusajalla. Kiirettä on siis pidellyt niin että asiat täytyy hoitaa kaikki samaan aikaan.

Tällä viikolla pääsemme kuitenkin nauttimaan jo tuoreen puun tuoksusta ja tilojen uudelleen hahmottumisesta. Maanantaina saapui meidän remppareiska. Kyseinen Reiska kuuluu vakiokalustukseen tässä talossa. Luotimme häneen tehdessä yläkerran Pohjoispäätyä ja täällä Etelä siivessä tiedän taas odotuksemme palkittavan.

Samin kanssa on hauska tehdä töitä kun ideat lentetelee vähän puolintoisin eikä asioista tarvitse jankata. Jos siis olette vailla visuaalista ja ahkeraa työmiestä uudiskohteeseen tai remonttikohteeseen Pirkanmaan seudulla kannattaa tsekata Samin sivut.


Eilen yläkerrassa suoristeltiin lattioita ja alkuviikosta tehtiin vähän suuria linjoja purkamisen merkeissä. Nyt jo näyttää avaralta ja yhtenäiseltä. Tänään putkimies irroitteli patterit ja päästi yläkerran vanhoista putkista vedet pois. Tätä hetkeä olen odottanut. Pelkopersuksissa aina kovilla pakkasilla olen jännittänyt milloin posahtaa mutta nyt näyttää lupaavalta ettei ainankaan yläkerran osalta tätä vahinkoa ehtinyt syntymään.

Olemme myös hämmestelleet yhtä pikkujuttua... tosiaan viistokatto osuuksilta puuttui eristeet mutta vielä suurempi ylläri oli että seinistäkin. Ihmekkö on pientä vetoisuutta ollut... Onko herra Rakentaja joskus neljäkymmentäkahdeksan vuonna unohtanut eristää? vai onko yläkerran kohdalla iskenyt väsy?!

Valaistus ja sähkörasia juttuja on myös pitänyt miettiä. Niistä palailen ihan omassa jutussa.
Tässä nyt tällaiset pikaiset kuulumiset, ensi viikolla minulla on varmasti näyttää jo jotakin perusteellisempaa. 

.anna.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti