maanantai 25. huhtikuuta 2016

Green Corner & Fleamarket

Heipsuli heissan pitkästä aikaa. Täällä Pirjolassa on jatkettu remonttiprojektia omin kätösin ja sairasteltu silmätulehdusta koko perheen voimin. Remontissa ei paljoa näytettävää ole kun homma etenee nyt niin turkasen hitaasti tunti per päivä tahtiin.

Olen löytänyt olkkarista oman Zen nurkkauksen ja nappasin eilen ilta-auringossa köllötellessä tästä nurkasta kuvankin. Olkkarin erkkeri sai lisää vehreyttä äidin tulessa kylään. Peikonlehden hommasin jo aikaisemmin lukijan vinkistä. 


Kamalan kivan näköistä. 

Kävin tuossa pari viikkoa sitten työpaikan lähellä Laukontorilla kirppiksellä ja löysin sieltä täytettä astiakaappiin. Iittalan Tsaikka lasit ovat yksi kauneimpia astioita joita tiedän. Löysinkin laseja messinkisellä kahvalla ja omalla aluslautasella. Äiskä täydensi sitten Lappeenrannan kirppislöydöillä lopuillekkin tsaikoille omat lautaset. Parin euron kappale hintaan. Iittala on lopettanut Tsaikkalasien valmistuksen mistä johtuen saattaa lasien hinnat kohota. Harmillista kun varalaseja ei kädensijoihin ole sitten tietääkseni saatavilla.


Oikein mukavaa viikon alkua kaikille.

.anna.


4 kommenttia:

 1. Voi ei, on ihan hulluutta lakata valmistamasta noita :( Mitä ihmettä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Siis vastauksen kanssa. Minäkin olen ollut ihmiessäni tästä ja etenkin siksi että aiemminkin haastellista oli saada hankittua rikkoutuneiden lasien tilalle uusia niin tuleeko Tsaikka-laseista nyt kertakäyttökamaa. Menevät nimittäin rikki turkasen helposti ja jos uusia ei saa...

   Poista
 2. Ihanaa ja raikasta vihreyttä, tuolla mieli lepää kaiken keväisen valon keskellä. Nuo rappusien tolpat on hyvän näköiset, onko ne täyttä puuta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no heippa P. =) tolpat ovat puiset ja ympärillä on 50-luvun tyyliin helmiäislakatut sormipaneelit. Yksinkertaista ja kaunista. ( etenkin kun paneelia ei ole enää ihan joka paikassa =)

   Poista