maanantai 20. kesäkuuta 2016

These beauties need a table.

Olen tässä lomalla yrittänyt taas innostua tästä huushollista, siivonnut ja järjestellyt paikkoja, sen rajoissa mitä täällä remppa kaaoksessa pystyy. Edistystäkin saatiin minimaalisesti aikaiseksi kun putkimies ilahdutti vierailullaan ja täten pääsemme jatkamaan yläkerran parissa.

Aiemmin keväällä kirjoittelin kun huutokaupasta nappasin mukaani nämä Grthyttanin kaunokaiset. Pidän suuresti ajanpatinoimasta lookista mutta pientä mustaa täplää pinnasta löytyy joten hiomapaperia ja pintakäsittelyä vaatii. Jalat saavat jäädä rempalleen.

Yksi pikkuruinen ongelma vain. En keksi heille kaveriksi pöytää. Tai keksisin mutta maksaa 2000 euroa Sika Designin mallistosta. Olen myös miettinyt Beta-pöytää. Betoni sopisi hyvin terassin fiilikseen mutta sekin on arvokas joten on mietittävä kerran tai kaksi. Sain tosin Vepsäläiseltä oikein miellyttävän tarjouksen pöydästä. Olen nimittäin ihan kauhea tinkimään. heh.
Tuleeko teille heti mieleen mikä sopisi näiden tuolien kaveriksi keskelle mustaa terassia ja vihreää viidakkoa? Mikä parasta jos pöytä olisi kierrätetty, suomessa valmistettu tai muuten luonnon materiaalia tai erittäin kestävää tekoa. Vähän on pilvistä ja sateisen oloista mutta kaippa se kuuluu tähän Juhannuksen odotukseen. 
Onneksi Saimaalle on luvattu plus asteita ;)


.anna.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti