sunnuntai 3. heinäkuuta 2016

Polar FLOW ja kesäloma dieetti.

Oliskos se aika repästä itteensä niskasta kiinni. Hetki sitten ahdistelin täällä bloginkin puolella liiasta työmäärästä ja kaikista siihen liittyvistä oheistuotteista. Pahin ahdistus on nyt helpottunut kun yläkerta näyttää taas edistyvän ja toivo siitä että tämä huusholli joskus valmistuu on taas ainakin prosentin luokkaa. 

Tehtiin männä viikolla kattokaupatkin ja ensi talvena ei sitten tarvitse enää pelätä että huonosti käy. Katto tällä hetkellä jesarilla paikattu. Yläkerta alkaa olemaan aika huoletonta tilaa uusine kattoineen, sähköineen ja putkineen. Mahtava edistysaskel tälle vuodelle. Katosta kerron enemmän kunhan peltisepät hurauttavat pihaan.

Nyt kuitenkin aiheeseen josta aina silloin tällöin täällä juttelenkin. Haen kenties vertaistukea tai laitan itselleni ylös asioita joitten kimpussa tässä maailmassa pyörin. Yksi isoista asioista on läski. 
Pirjolassa aiemmin vierailleet ehkä muistavatkin kun tein kuntokuurin kuopukseni syntymän jälkeen ja tiputtelin painoa liikunalla ja terveellisellä ruokavaliolla kaksikymmentä kiloa.  Painoon jossa olen suurimman osan elämästäni viihtynyt,

Se oli helppoa kuin heinänsyönti. Olin himassa muksujen kanssa ja energiaa riitti, miehen tullessa töistä kotiin kävin juoksemassa vaikkapa viisitoista kilometriä. Pystyin keskittymään RUOKA-AIKOIHIN ja liikunnan laatuun. Painoa tippui 0,7kg viikossa tasaiseen tahtiin.

Arjen koittaessa terveellinen ruokavalio on jäänyt mukaan elämääni. Syön valtavat määrät viikossa kasviksia ja marjoja, smoothieita, rahkoja ja hedelmiä. Luomua, luomua, luomua. Paino nousee tasaiseen tahtiinsa ja nyt ollaan tilanteessa jossa +10 kg tärähti mittariin. Sanon juuri mielessäni sitä vee- alkuista sanaa. 

Olen ollut ihan kauhuissani että teen mitä tahansa niin paino nousee. Urheilu kertoja kuukaudessa noin 15 tuntia. Juoksua, pyöräilyä, salia, raskas fyysinen työ. WTF!!??

Suurimmat koetinkiveni ovat stressi, unenlaatu, liian pienet kalorit, ahmiminen, liian harvoin syöminen. Aineenvaihdunta on SEIS. Vähensin kahvin juonnin kahteen kupilliseen päivässä ja lisäsin veden ja vihreän teen juontia. Mihinkö auttoi? Ei ole pinna niin kireällä ja jaksan paremmin. En kuitenkaan saa hommaa balanssiin joten turvauduin ammattilaisiin.

Huomisesta lähtien syön heti aamusta valtavia määriä ruokaa jotta saan aineenvaihduntani käyntiin. Teen mitä minulle sanotaan ja urheilen juuri niin paljon kuin vaaditaan. Tavoitteeni on että kerätyt kilot olisivat poissa 6-7 viikon päästä ja sitten pitäisi oppia miten ne pysyy poissa =)Tsemppaatteko?

 No on minulla yksi tsemppari. Hyvä onkin. Sain mieheltäni lahjaksi juhannukena Polarin fitness kellon. Siitä on tosi kiva seurailla millä tavalla sitä on päivänsä kuluttanut. 
Kello kulkee nyt siis yleensä nätisti ranteessa ja on ihan nättikin kun viereen laittaa vähän aistillisempaakin korua.

Huomenna se siis alkaa!!!! Hapottaa jo.

.anna.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti