sunnuntai 10. heinäkuuta 2016

Yläkerran kuulumisia.

Heinäkuun puoliväli häämöttää. Odotan oman kesän alkua. Kesäkuu ei oikein tuntunut miltään vaikka lomaakin vietin viikon verran. Tänään kuitenkin sain maistiaisen siitä millaista on kun ilma on kuuma, kostea ja kesäinen. Heti tuli enemmän fiilistä. 

Pesimmme muksujen kanssa mattoja terassilla ja kesäisen ruoan jälkeen poljettiin jätskille. Nyt pidellään sadetta sisällä ja koin tilaisuuteni tulleen huhuilla vähän tähän suuntaan.

Saman tyyppisiä kuvia pienin muutoksin. Viime viikolla yläkerta nytkähti eteenpäin putkimiehen saadessa hommat siihen malliin että lattiat voitiin levyttää. Tila näyttää heti niiiiiiin paljon valmiimmalta. Näkyviin jää uusitut kantavat rakenteet. Ajattelin käsitellä ne värittömällä vahalla jossa tippa valkoista keltaisuutta estämään. 

Mies aloitti seinien tasoituksen ja kovasti kehui remppamiehemme suosittelemaan kuituista saumanauhaa.  Ajattelin itse pistää illalla korteni kekoon ja käydä repimässä pienen miehen yhdeltä seinältä vanhan tapetin pois jotta mies voi paikkailla viisi vuotta sitten tehdyt harjoitussaumaukset.


Kohta voinkin kipaista maalikauppaan. Ihan täydellisen värinen hempeä sävy löytyy kalklitir valmistajan kalkkimaalin sävyistä mutta en ole yhtään varma haluanko kalkkimaalia yläkertaan, keskikerroksessa pinta on ollut työläs noitten pikku tahmanäppien kanssa....Ja vielä etsitään täydellistä mutaa. Ruskeanharmaa, tummuudeltaan betoni, matta, kalkkinen.
Alla oleva sävy toimii jos ei ole liian tumma.Vertailuksi vielä valitsemamme lattia.


Ihanaa sunnuntain jatkoa kaikille. 
Huomenna kesädieetti kuulumiset!

.anna.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti