perjantai 7. lokakuuta 2016

BEAUTY: Permanentti NYT

Moni huokaisee helpotuksesta kuullessaan uutisen. Iltalehdet, muotilehdet, ravilehdet kuten muutkin  mediat hehkuttavat julkkisten taas pukevan hiuksensa permanenttikiharaan. Instagram ja Pinterest kihartuvat huikeaa vauhtia. Huokaisu johtuu kenties päässä parikymmentä vuotta keikkuneesta permanentti kiharasta jota olet saanut yhtenä versiona kylältä hieman kypsemmän kampaajan käsistä.

Osa saa vilunväristyksiä ja muistaa yhdeksänkymmentä luvun, kenties ollessaan kymmenvuotias ja pakotettuna kampaajan penkkiin kiharrettavaksi. Hiukset paloivat, muuttuivat elottomiksi ja hiukset totta tosiaan laitettiin yhdellä maksimissaan kahdella tavoin. Kampaajan kotihoito-ohjeet olivat "harvakampa."

Ja sitten on nämä nuoret. Meillä kampaamossa on aivan uusi asiakasryhmä lukioikäisiä reilusti ja ylpeästi muotia seuraavia nuoria naisia ja miehiä jotka kaipaavat nimenomaan sitä ysäripermistä. <3


Meidän liike on parikymppinen ja olemme kaupungilla kuuluja liikkeenä jonka kiinnostuksen kohteena on  katumuoti. Salongilla mikään vallalla oleva muoti tai suuntaus ei ole kokonaisuudessaan jäänyt pois missään kohtaan ja asiakkaana löytyy sekä fiftareita että ysäreitä. Permanentit ovat vuosien saatossa muuttuneet kiharakäsittelyiksi ja tukkurit varoittelevat ettei kiharoista saa puhua permanenttina koska sillä on huono fiba.

Mutta nyt, ollaan aivan liekeissä PERMANENTEISTA. Niitä on huippu kivaa tehdä, ne on huippu ihanan näköisiä ja tämän päivän aineet ovat kehittyneet. Muisto vain viidentoista, saatika kahdenkymmenen vuoden taakse. Ammattitaitoinen kampaajasi osaa myydä mukaasi hyvät kotihoitotuotteet sekä antaa ohjeet joilla pärjäät varmasti. 

Jos värinpoistoja on hiuksissasi useampia kuin yksi, suosittelen harkitsemaan. Kihara on ihanin luonnollisissa, vähän käsitellyissä hiuksissa.

Keräsin alle Pinterestistä herkullisia permiskuvia menneiltä vuosilta. Kuitenkin erilaisia hakusanoja käyttämällä löydät ihania kuvia moderneista kiharoista muotibloggareilla keikkumassa. Sitten vaan kuva kourassa kampaajalle.       

Hyvää viikonloppua!


.anna.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti