maanantai 7. marraskuuta 2016

Arki.

Päivät ja viikot kuluvat. Joka kerta kun palailen tänne kirjoittamaan päätän edes viikottain istua tähän tuoliin ja antaa ajatuksen virran kulkea. Miksi se on tässä kiireessä niin vaikeaa. 

Kaks Vee repii housun lahjetta ja keskittyminen on hieman haasteellista. En kuitenkaan halua luovuttaa blogin kanssa koska pidän tästä. Olen itselleni armollinen ja ymmärrän etten kaikkeen ole kykenevä. Arjessa kuitenkin suuren, vanhan talon remontti, yritystoiminta ja kaksi pientä lasta. 

Haluaisin antaa myös teille lukijat itsestäni jotakin enemmän kuin raapaisun vain pintaa. En vain tiedä mistä tai miten aloittaisin. Helpointahan se olisi jos ehtisin postailemaan päivittäin kuulumisiani, näin teillä olisi mahdollisuus päästä kerros syvemmälle. Aika on kuitenkin rajallinen ja ehkä olen hieman arka avaamaan elämääni tuntemattomille. 

Olisiko teillä antaa vinkkejä mihin suuntaan lähtisin blogiani viemään. Olisiko kiva että blogi on elämän sekamelska  jossa käsittelen milloin mitäkin aihetta, vai olisiko sittenkin parempi että keskityn talomme rakentamiseen.  

Jospa aloitankin siitä etten ole koskaan postannut blogin puolelle kuvaani. Kuva on otettu Tiirinkosken Tehtaan maisemissa Hämeenlinnassa jossa käymme useasti hemmottelemassa sekä näkö, tunto että makuaisteja.Ihanaa maanantaita kaikille.

.anna.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti