tiistai 30. toukokuuta 2017

BEAUTY: Kuulumisia duunista

Parturi-kampaamo Rastaan Tampereelle ja ensi alkuun Petran hyppysiin on rantautunut uusi käsittely hiusten kasvattajille, luonnonkiharoille, pitkille, ohentuville tai vaikkapa raskauden jälkimainingeissa osan hiuksistaan menettäneille.

Löytyykö sinun hiuksista paljon eripituisia karvoja ja pelkkä latvojen siistintä kampaajalla ei riitä pintapörröisyyttä poistamaan?

Vai harmittaako sinua käydä kampaajalla koska aina jälkikäteen tuntuu, että mitasta otettiin enemmän kuin se toivottu sentti?

Split Ender hoitokäsittely, hiustenleikkaus -miksi ikinä haluammekin sitä kutsua, aiheutti naapurimaissamme melkoisen hypen sinne saavuttuaan. Tottahan se on, että vallalla oleva pitkien hiusten muoti aiheuttaa suuria haasteita hiusten kunnolle.

Split Enderillä pääset eroon huonokuntoisista hiuksista menettämättä senttiäkään pituudesta.
Split Ender leikkaa haaroittuneet hiukset tehden hiuksista kiiltävät ja terveemmän näköiset.

Laitteessa on Surgy-trim ominaisuus, joka ohjaa hiusten latvat teriin leikaten halutun määrän huonokuntoista kärkeä pois, vaikuttamatta hiusten pituuteen. Näin hiusten kasvatus on nopeampaa ja hiusten kauniina pitäminen helpompaa.

Ennen


Ensimmäisellä käynnillä hiukset pestään ja hoidetaan. Halutessasi voit varata Split Ender käsittelyn yhteyteen Olaplex-tehohoidon tai kasvipohjaisen Zerran hoitokäsittelyn maksimoidaksesi hiusten upean kunnon. Ensimmäisellä käyntikerralla käytämme 0,6mm terää joka leikkaa siis millintarkasti kaikista latvoista kuusi milliä. Jatkokäsittelyissä suosimme 0,3 mm terää. Jos kuitenkin käyntiväli venyy yli 2 kuukauden mittaiseksi, suosittelemme käytettäväksi 0,6mm terää.
Käsittelyyn varattava aika on n. yksi tunti. 

Hinta käsittelyllä on  hartiapituiselle hiukselle 45e, pitkälle hiukselle 55e.


Liikkeessämme on yksi Split Ender laite, joten ajanvaraus Split Enderiin onnistuu nettisivuiltamme ja varaamalla aika Petran penkkiin. Suosittelemme lämpimästi varaamaan lisäpalveluna Zerran tai Olaplex hoidon, jotta hiukset ovat mahdollisimman kauniina ja vahvoina valmiit kesään.
jälkeen
Split Enderillä pystymme leikkaamaan hiusten kärjet pois muuttamatta hiuksen muotoa tai mallia.
jälkeenjälkeen


Olaplex-tehohoito Split Enderin kaverina

Olaplex  korjaa, vahvistaa ja suojaa hiusta aivan uudella tavalla. Olaplexin toimintaperiaate on erittäin yksinkertaista kemiaa, jollaista ei ole osattu hyödyntää ennen hiuskosmetiikassa. Olaplex sopii kaikenlaatuisille hiuksille. 

Zerran-tehohoito Split Ender käsittelyn kaverina

Zerran on 100% vegaaniproteiineista valmistettu tehohoito, joka toimii hiusten eri käsittelyiden yhteydessä tai sellaisenaan korjaamaan ja vahvistamaan hiusta. (Zerran ei myöskään sisällä silikonia, sulfaatteja, parabeeneja eikä metyyli-isotiatsolinonia.)


Tervetuloa hoitamaan hiukset kauniiksi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti